Home > Winkel

Kringloopwinkel Almelo

Bij de Kringloopwinkel Almelo doen wij ons best om een goed assortiment herbruikbare artikelen voor u te presenteren. Deze worden ingezameld en gesorteerd door het Kringloopbedrijf van onze organisatie. Daarnaast zal ingezamelde kleding worden gesorteerd door ons textielsorteerbedrijf in Tubbergen.

De winkel

We hebben 1400 m2 winkel gevuld met een divers aanbod verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u producten zoals alle huishoudelijke artikelen, meubilair, bruin en witgoed, lampen, fietsen en onderdelen. De eerste verdieping heeft onder andere een ruim assortiment kleding, boeken, Eetkamer tafels, bedden en Kleding. Aan kleding is er voldoende keuze voor mannen, vrouwen en kinderen (ook baby) Onze boekenafdeling is zo ingericht dat u er even rustig een boek kunt inkijken.

Heerlijk kopje koffie

Op de eerste verdieping vindt u ook onze koffiehoek. Wilt u dus even rustig zitten met een gratis kopje koffie/thee terwijl uw partner nog druk aan het shoppen is, geen probleem. Uiteraard hebben we in dit gebied ook de beschikking over een gratis te gebruiken WiFi hotspot.

Kom naar kringloopwinkel Almelo de Beurs voor kleding, schoenen, bruin en witgoed, meubels, huishoudelijke artikelen en accessoires.