Ontruimingen

Ontruimingen

Ontruimen van woning of bedrijfspand

Hallo Mevrouw

Kringloop Almelo de Beurs kan behalve het  gratis ophalen van enkel herbruikbare goederen ook de volledige ontruiming van een woning of bedrijfspand op zich nemen.
De bijbehorende werkzaamheden kunnen dan volledig naar de eisen van de opdrachtgever ingericht worden.

Ontruimingen kunnen voorkomen in geval van verhuizing, samen wonen of overlijden. In alle gevallen kunt u ons uitnodigen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Ontruiming werkzaamheden

Niet alle werkzaamheden hoeven voor u noodzakelijk of gewenst te zijn. Daarom laten we geheel aan u om te bepalen wat er van ons verwacht word.

Ontruiming huurwoningen en panden

We kunnen betrokken worden al bij de voorinspectie van de verhuurder. Hierin word altijd aan gegeven welke werkzaamheden minimaal moeten worden verricht voor goede oplevering. Indien gewenst kunnen wij het vanaf hier volledig ontzorgt tot na de eindinspectie van u overnemen.

Meer dan kringloopwinkel waardige artikelen

stock-dec15Wij begrijpen dat sommige spullen waarde vertegenwoordigen. Daarom ontwikkelden we een bijzonder concept. We kunnen de op waarde geschatte inboedel van u inkopen en het vastgestelde bedrag vervolgens in mindering brengen op de offerte. Daarnaast kunnen wij voor u bemiddelen in de verkoop van deze spullen via veilinghuizen. Dit concept geldt enkel in combinatie met ontruiming. Wij kopen geen losse inboedel op.
Inboedel die in aanmerking komt voor inkoop of veiling moet onbeschadigd en verkoopbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recent witgoed, antiek, design, verzamelingen, sieraden en merkartikelen. Artikelen die overblijven en bruikbaar zijn, zullen we in onze winkel aanbieden of aan ons netwerk van sociale instellingen aanbieden. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven. Wij kopen geen losse inboedel op!

We kunnen ontruimen in

We ontruimen in heel Twente. Het gebied waar de winkel zich op richt is Almelo en omgeving. Maar volledige ontruimingen kunnen we verzorgen van Enschede tot Raalte en van Hardenberg naar Hengelo en Haaksbergen.

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan voor een ontruiming, of neem contact met ons op via 0546 - 200 201.