Nationale Kringloopdag

Nationale Kringloopdag

Het is een feest als je bij de Kringloop bent geweest

Nationale Kringloopdag is een jaarlijks evenement dat op de eerste zaterdag van oktober wordt gevierd. Het is een gelegenheid waarop kringloopwinkels in heel Nederland de aandacht vestigen op de unieke ervaring die een bezoek aan de kringloop met zich meebrengt. Het is meer dan alleen winkelen; het is een kans om te snuffelen tussen unieke vondsten, duurzame keuzes te maken en bij te dragen aan een circulaire economie.

Ook het kringloopwarenhuis van Kringloop Almelo viert deze dag met enthousiasme. Een bezoek aan onze vestiging is zeker de moeite waard, met speciale activiteiten en aanbiedingen om deze feestelijke gelegenheid te markeren. Houd onze evenementenpagina eind september in de gaten voor het volledige programma.

Ben je op zoek naar nog meer kringlopen die deelnemen aan Nationale Kringloopdag? Neem dan een kijkje op de  website van de branche vereniging voor een overzicht van de deelnemende winkels. Het belooft een dag vol plezier, ontdekkingen en duurzame keuzes te worden, dus mis het niet!