Assistent bedrijfsleider

voor 38 uur per week

Onze nieuwe topper

Wij zoeken een assistent bedrijfsleider. Heb jij passie voor hergebruik en voor het begeleiden van collega’s met verschillende achtergronden? Steek je graag de handen uit de mouwen en kun je hierbij leiding geven op een coachende manier en gelijk medewerkers ontwikkelen? Dan is Kringloop Almelo op zoek naar jou! 

WAT JE GAAT DOEN

Als assistent bedrijfsleider neem je een belangrijke plaats in binnen het bedrijf. Je begeleidt medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden en in hun ontwikkeling, door jouw coachende manier van aansturen. Je geeft dagelijks middels een meewerkende leiderschapsstijl leiding aan de collega’s op de werkvloer. De winkel houd je samen met de collega’s strak en gevuld met de goederen die bij aanname en sortering van binnenkomende herbruikbare goederen worden aangedragen. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Daarnaast werk en denk je mee aan verbeteringen in het proces en de klantbeleving. Hierbij heb je oog voor een goede bevoorrading van de winkel, een opgeruimde werkplek en veilig werken. Je voert ook zelf de werkzaamheden uit. Je vervangt de bedrijfsleiding bij afwezigheid.

WIE WIJ ZOEKEN

Je hebt minimaal een mbo-4 diploma. Je hebt passie voor het begeleiden van medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden en in hun ontwikkeling. Je kunt situationeel leidinggeven en coachen, bent goed in organiseren, weet van aanpakken en in hectische situaties weet je overzicht te houden. Je beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur in de detailhandel en/of in het werken met mensen in een leerwerk traject, stagiaires, taakstraffers en/of vrijwilligers. De Nederlandse taal beheers je goed. Verder ben je representatief, klantgericht en flexibel ingesteld. Je fysieke gesteldheid is uitstekend en je hebt affiniteit met recycling. Je kunt een verklaring van goed gedrag (VOG) verstrekken.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een zelfstandige baan met veel uitdaging in een informele werksfeer. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract met zicht op een vast contract, waarbij je in samenspraak ingepland gaat worden van maandag tot en met zaterdag. Werktijden zijn tussen 9.00 en 18.00 uur. Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (min. € 2.040,00 en max. € 2.500,00 bruto per maand bij 38 uur). Wij hebben een regeling voor pensioen en 20% personeelskorting.

OVER KRINGLOOP ALMELO

Op het bedrijf komen dagelijks herbruikbare goederen binnen. Ze worden aangenomen van klanten, gesorteerd op verkoopbaarheid, zo nodig schoongemaakt en geprijsd om vervolgens te worden verkocht in de winkel. Verkoopbare goederen worden in de winkel geplaatst of tijdelijk opgeslagen in het magazijn. In totaal werken we met 45 collega’s, dagelijks circa 15. Dit zijn reguliere krachten, medewerkers in een leer/werk traject, stagiaires en vrijwilligers.

Kringloop Almelo is een maatschappelijke onderneming die waarde wil toevoegen aan mens en milieu. Wij willen bijdragen aan een betere, meer duurzame woon-, leef- en werkomgeving van iedereen. We zijn een erkend leer-werkbedrijf en actief op het gebied van mensontwikkeling en hergebruik van goederen.

REAGEREN

Herken jij jezelf in deze vacature, dan maken we graag kennis met je! Mail je sollicitatiebrief en CV voor 29 oktober a.s. naar sollicitatie@kringloopalmelo.nl. Je krijgt bericht na de sluitingsdatum. Kijk voor meer informatie over Kringloop Almelo op www.kringloopalmelo.nl Heb je nog vragen neem dan contact op met Ron Kits via 06 1889 52 54.