Halen & brengen

Halen & brengen

Bruikbare spullen over?

Bruikbare spullen kunt u elke werkdag tussen 9:00 en 18:00 bij ons afgeven. En op zaterdag tussen 10:00 en 18:00.  Als u zelf niet in de gelegenheid bent om goederen langs te brengen kunnen wij het ook bij u thuis ophalen. Bel 0546 200 201 voor een afhaalsfspraak.

Goederen brengen

Heeft u bruikbare spullen over die een ander nog prima kan gebruiken? U kunt uw spullen naar onze winkel brengen. Wij helpen uiteraard met het uitladen. Denkt u aan boeken, (woning) textiel, kleding, serviesgoed, bestek, curiosa, meubels. Maar ook aan alle andere huishoudelijke spullen welke u denkt te kunnen laten hergebruiken.

Bij de XL

Aan de Aalderinkssingel 4a kunt u rechtsom om het pand rijden. Aan de achterzijde hebben we met borden aangegeven waar ons afgifte punt zich bevindt.

Let op: in de strijd tegen de verspreiding van het Covid-19 virus (Corona) helpen we u tijdelijk niet met het uitladen van goederen. U kunt goederen op een kar plaatsen waarna wij het van daar sorteren. De medewerkers proberen gepaste afstand tot de klant te houden. Uw medewerking en begrip word op prijs gesteld.

Het kringloopbedrijf wil graag herbruikbare spullen, u kunt zelf beoordelen of de goederen nog schoon en heel zijn. Kapotte artikelen moet u aanbieden bij het afvalbrengpunt van de gemeente.

Goederen laten ophalen

Kringloop Almelo haalt ook graag overtollige nog herbruikbare artikelen gratis bij u op. Bel ons op 0546 – 200 201 voor een afspraak.

Als wij goederen bij u ophalen

Onze medewerkers mogen de goederen niet bij u ophalen als u niet aanwezig bent. Ook niet uit een garage, schuur of van achter de poort.

Ophaal afspraak maken

Gebruik het onderstaande formulier om aan te geven wat je graag wilt laten ophalen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.