Halen & brengen

Halen & brengen

Bruikbare spullen over?

Goederen brengen

Heeft u bruikbare spullen over die een ander nog prima kan gebruiken? U kunt uw spullen naar onze winkel brengen.  Denkt u aan boeken, (woning) textiel, kleding, serviesgoed, bestek, curiosa, meubels. Maar ook aan alle andere huishoudelijke spullen welke u denkt te kunnen laten hergebruiken.

Bruikbare spullen kunt u elke doordeweekse dag tussen 9:00 en 17:00. En op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 inbrengen.

Het kringloopbedrijf wil graag herbruikbare spullen, u kunt zelf al een eerste beoordeleling doen of de goederen nog schoon en heel zijn. Kapotte artikelen moet u aanbieden bij het afvalbrengpunt van de gemeente.

Bij de XL

Aan de Aalderinkssingel 4a kunt u rechtsom om het pand rijden. Aan de achterzijde hebben we met borden aangegeven waar ons afgifte punt zich bevindt.
Let op: in de strijd tegen de verspreiding van het Covid-19 virus (Corona) helpen we u tijdelijk niet met het uitladen van goederen. U kunt goederen op een kar plaatsen waarna wij het van daar sorteren. De medewerkers proberen gepaste afstand tot de klant te houden. Uw medewerking en begrip word op prijs gesteld.

Goederen laten ophalen

Dit doen we graag! Uiteraard controleren we de goederen nog wel op bruikbaarheid voor de winkel. Maar dan halen we het met alle liefde op. Wil je hiervoor een afspraak maken? Dan kunt u bellen met het algemeen inzamelnummer van Kringloop Almelo.
Tel: 0546 200 201

Als wij de goederen bij u ophalen

Onze medewerkers mogen de goederen niet bij u ophalen als u niet aanwezig bent. Ook niet uit een garage, schuur of van achter de poort.

Ophaal afspraak maken

Gebruik het onderstaande formulier om aan te geven wat je graag wilt laten ophalen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.