Halen & brengen

Halen & brengen

Bruikbare spullen over?

Bruikbare spullen kunt u tijdens deze corona lockdown gewoon komen brengen. Dit kan elke doordeweekse dag tussen 9:00 en 17:00. En op zaterdag tussen 10:00 en 17:00.

Als u om ons pand heen rijd en de bordjes afgifte goederen volgt komt u uit bij ons magazijn. Hier kunt geheel veilig goederen op een kar plaatsen. Geeft u alstublieft wel uzelf en onze medewerkers voldoende mogelijkheden om de gewenste afstand te kunnen houden.

Als u zelf niet in de gelegenheid bent om goederen langs te brengen? Bel met 0546 200 201 en dan plannen we afspraak met u in. Alle kringloopwaardige goederen worden dan geheel kosteloos bij op opgehaald.

Ook hier houden we afstand en rekening met de richtlijnen van het RIVM om de aan de corona preventie maatregelen te voldoen.

Goederen brengen

Heeft u bruikbare spullen over die een ander nog prima kan gebruiken? U kunt uw spullen naar onze winkel brengen. Wij helpen uiteraard met het uitladen. Denkt u aan boeken, (woning) textiel, kleding, serviesgoed, bestek, curiosa, meubels. Maar ook aan alle andere huishoudelijke spullen welke u denkt te kunnen laten hergebruiken.

Bij de XL

Aan de Aalderinkssingel 4a kunt u rechtsom om het pand rijden. Aan de achterzijde hebben we met borden aangegeven waar ons afgifte punt zich bevindt.
Let op: in de strijd tegen de verspreiding van het Covid-19 virus (Corona) helpen we u tijdelijk niet met het uitladen van goederen. U kunt goederen op een kar plaatsen waarna wij het van daar sorteren. De medewerkers proberen gepaste afstand tot de klant te houden. Uw medewerking en begrip word op prijs gesteld.

Het kringloopbedrijf wil graag herbruikbare spullen, u kunt zelf beoordelen of de goederen nog schoon en heel zijn. Kapotte artikelen moet u aanbieden bij het afvalbrengpunt van de gemeente.

Goederen laten ophalen

Dit doen we graag! Uiteraard controleren we de goederen nog wel op bruikbaarheid voor de winkel. Maar dan halen we het met alle liefde op. Wil je hiervoor een afspraak maken? Dan kunt u bellen met het algemeen inzamelnummer van Kringloop Almelo.
Tel: 0546 200 201

Als wij de goederen bij u ophalen

Onze medewerkers mogen de goederen niet bij u ophalen als u niet aanwezig bent. Ook niet uit een garage, schuur of van achter de poort.

Ophaal afspraak maken

Gebruik het onderstaande formulier om aan te geven wat je graag wilt laten ophalen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.